Algemene voorwaarden

Welkom op de ASSA ABLOY Partner Area. De Partner Area bevat verschillende tools en informatie die exclusief beschikbaar worden gesteld aan ASSA ABLOY Partners.

Waneer u een account aanmaakt hebben we uw persoonlijke informatie nodig op uw account op te zetten en te beheren, en er zeker van te zijn dat u toegang heeft tot de inhoud die voor u werd samengesteld. We kunnen uw informatie ook gebruiken om met u te communiceren over onderhoudswerken aan deze area, nieuwe content die ter beschikking wordt gesteld en dringende notificaties (bijvoorbeeld indien uw account zou gedeactiveerd worden omdat het niet werd gebruikt). U kan onze Privacy Verklaring hier lezen. 

Informatie en content die op de Partner Area staat is vertrouwelijk en eigendom van ASSA ABLOY. Deze informatie word ter beschikking gesteld om u te ondersteunen in uw activiteiten als deelnemer aan een van de ASSA ABLOY Partner programma's of als professionele eindgebruiker. U bent akkoord deze informatie te behandelen in lijn met de Algemene Voorwaarden.